Ζαχαριάδου Μαριάννα DDS, MSc

Επιστημονικά υπεύθυνη Smartdent
Η οδοντίατρος Ζαχαριάδου Μαριάννα γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Μαρούσι. Αποφοίτησε το 1997 από την Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και μετεκπαιδεύτηκε στην Παθοβιολογία Στόματος   (MSc in Oral Pathobiology), πραγματοποιώντας παράλληλα  κλινική εξειδίκευση στην Χειρουργική Στόματος στην Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών.  Κατά τη διάρκεια των προπτυχιακών και μεταπτυχιακών σπουδών της διακρίθηκε με υποτροφίες αριστείας επίδοσης.

Κατά το διάστημα 1998-2006 διατέλεσε επιστημονικός συνεργάτης της Κλινικής Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής της Οδοντιατρικής Σχολής Αθηνών.

Ασκεί το επάγγελμα του οδοντιάτρου από το 1999 προσφέροντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου που καλύπτουν όλο το φάσμα των οδοντιατρικών εργασιών με έμφαση στην αισθητική οδοντιατρική, την επιεμφυτευματική αποκατάσταση, τη χειρουργική στόματος και την παθοβιολογία στόματος.

Με έμφαση στη συνεχή ενημέρωση και εκπαίδευση, η   οδοντίατρος έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων και συνεδρίων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Κατά το έτος 2006 παρακολούθησε κύκλο εκπαιδευτικών σεμιναρίων της Οδοντιατρικής Σχολής Πανεπιστήμιου Αθηνών σχετικά με την οδοντιατρική αντιμετώπιση του ογκολογικού ασθενούς. Επιπλέον, έχει ολοκληρώσει πρόγραμμα διετούς φοίτησης  στην Ομοιοπαθητική λαμβάνοντας  το 2017  δίπλωμα  από το European Committee of  Homeopathy.

Η οδοντίατρος έχει αναπτύξει πλούσια κοινωνική δράση προσφέροντας  εθελοντική εργασία στο οδοντιατρείο της ανθρωπιστικής οργάνωσης "Γιατροί του Κόσμου» και στο πολυϊατρείο του Δήμου Αμαρουσίου. Έχει συμμετάσχει σε ενημερωτικές καμπάνιες σε παιδιά σχολικής ηλικίας υπό την αιγίδα του «Χαμόγελου του παιδιού»  και του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αττικής. Τα τελευταία χρόνια είναι εθελόντρια οδοντίατρος του «Χαμόγελου του παιδιού» προσφέροντας δωρεάν θεραπευτικές υπηρεσίες σe παιδιά της εστίας φιλοξενίας στα Μελίσσια.

Είναι μέλος επιστημονικές εταιρείες:

  • International Team of Implantology (ΙΤΙ)
  • Ελληνική Προσθετική Εταιρεία
  • Στοματολογική Εταιρεία Ελλάδας
  • Ακαδημία Κλινικής Οδοντιατρικής
  • Ελληνική Οδοντιατρική Εταιρεία Χειρουργικής Στόματος
  • Ελληνική Εταιρεία Αθλητικής Οδοντιατρικής
  • Digital Dental Society

Παρακολουθεί συχνά εκπαιδευτικά προγράμματα μέσω διαδικτύου και ενημερώνεται συνεχώς για την τρέχουσα διεθνή βιβλιογραφία. Γνωρίζει την αγγλική και τη γαλλική γλώσσα. Είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών.

Στο ιατρείο μας υπάρχει δυνατότητα πραγματοποίησης εξειδικευμένων θεραπειών χάρη στο δίκτυο των συνεργατών συναδέλφων.

Προγραμματίστε ένα ραντεβού ενημέρωσης